Fast i ”Tutorial Hell”

Då tiden och orken som jag kan och vill lägga på webbutveckling har minskat på senaste tiden har jag ändå försökt förkovra mig och komma vidare med att bli bättre på att utveckla med hjälp av Javascript-ramverk.
React, Angular och Vue.js har all varit aktuella även om jag har försökt att lägga mest fokus på det som tilltalade mig mest: React.

Tyvärr har jag hamnat i det som brukar kallas ”Tutorial Hell”.
D.v.s. jag har kikat på fler instruktionsvideos och läst fler guider än jag har strumpor i byrålådan.
Det positiva med detta är att grunderna för React sitter som en smäck, men möjligheten och kunskapen att bygga nått vettigt är ganska liten.

På nya jobbet finns vissa möjligheter att studera vidare och det finns en tanke om att lägga lite tid till just React. Framtiden får dock utvisa om detta är något som jag verkligen kommer engagera mig i eller ej.

Mina främsta kunskaper när det kommer till webbutveckling är framförallt i PHP med kopplade databaser (MySQL/MariaDB) och behovet att kunna ta hand sådana webbsidor kommer säkerligen finnas kvar ett bra tag till. Likaså min kunskap (och förkärlek) för WordPress som har tjänat mig väldigt väl genom åren som min primära publiceringsplattform.

Det gäller väl helt enkelt att försöka fortsätta proppa in så mycket kunskap man kan i hjärnan medan det fortfarande är någorlunda möjligt helt enkelt.

Similar Posts